Background Image
0 0
Pasta ricotta e carciofi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pasta ricotta e carciofi

  • 35
  • Serves 4
  • Easy

Directions

Share

La pasta ricotta e carciofi è un primo piatto sfizioso e corposo ma dal sapore delicato. Indicato per una dieta vegetariana ma personalizzabile a piacere con aggiunta di prosciutto cotto o crudo, speck, pancetta o salsiccia.

Ingredienti pasta ricotta e carciofi

  • 600 g di pasta corta (fusilli, penne rigate, farfalle)
  • 4 cuori di carciofi
  • 100 g di prosciutto crudo, speck o pancetta (opzionale)
  • 200 g di ricotta fresca
  • 50 g di parmigiano
  • 2 spicchi d’aglio
  • prezzemolo q.b.
  • olio extravergine di oliva
  • sale e pepe nero
(Visited 42 times, 1 visits today)

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
POLLO E FRUTTA ESOTICA
next
Paccheri ripieni di melanzane
previous
POLLO E FRUTTA ESOTICA
next
Paccheri ripieni di melanzane
Translate »
Il Sapere del Gusto
Panoramica privacy

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.